Categorii
Administrație Eveniment Pamflet

Administrația PSD taie tot ce prinde

De când are conducere nouă, Direcția de dezvoltare a municipiului Focșani a trecut la fapte. Unele, cum sunt cele de față, nu te pot lăsa mai rece decât vremea de afară, ci chiar te revoltă. Ce vedeți în imagini sunt „rămășițele” arborilor de pe strada Dyonissos care au picat ca secerate (fără aluzie la simbolul unui vechi dar actual partid) sub nemiloasele drujbe ale salariaților de la renumita direcție.

Pe cine o încălzi tot lemnul rezultat din tăiere, nu știm, dar actualul șef al direcției care se ocupă cu prea mult așteptata dezvoltare a urbei noastre a avut ceva probleme cu licorile bahice în ultima perioadă iar gestul său de a doborî și ultimii arbori ai străzii cu un nume care îi trezesc și acum nefericite amintiri să nu fie cumva gest de răzbunare.

Rămâne de văzut ori dacă nu, în ultima săptămână de campanie fiind, administrația locală, ramură din trunchiul partidului care (re)varsă, în stilul șefului de la județ, promisiuni care mai de care mai fanteziste, a vrut să arate electoratului că orice rău se taie din rădăcină și a început cu drujba. După cum vedem, rădăcinile au rămas și  noi credem că de fapt și-au tăiat craca de sub picioare.

dsc03829 dsc03828 dsc03827

screenshot-1-3

Foto captură: Așa arăta cândva strada cu arbori.

Text de Ram Așchiuță

(Acest text este un pamflet întrucât noi suntem de acord cu tăiatul arborilor pentru că și bârna din ochii autorului tot la fel a fost suprimată)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.