Agresiune în Primăria Cârligele

Foto: Luminița Croitoru, secretar Primăria Cârligele

Un fapt extrem de grav s-a petrecut astăzi la Primăria Cârligele, acolo unde secretarul UAT Cârligele, Luminița Croitoru, a agresat o tânără care a venit să se intereseze de plata sumelor pentru ziua alegerilor, conform legislației în vigoare. Mihaela M. și Monalisa C. au avut neplăcuta surpriză să fie luate la rost și să li se închidă ușa în nas de către secretarul UAT, în condițiile în care casierul Gabriel A. nu era de găsit.

”Am fost amândouă la Primăria Cârligele să ne luăm banii pentru ziua alegerilor, așa cum prevede legislația. Casierul Gabriel A. nu era în primărie și am vrut să întrebăm personalul de acolo când îl putem găsi. Secretara Luminița Croitoru ne-a închis ușa în nas, fapt pentru care am întrebat-o cu ce drept se comportă astfel. Lucrurile au degenerat, iar secretara i-a băgat mâna în gât amicei mele cu care venisem și a bruscat-o de o manieră violentă. Ne-a transmis să mergem să primim banii pentru ziua alegerilor de la cei care ne-au trimis ca reprezentanți în secțiile de votare, deși legea spune clar că banii se ridică de la Primărie.

Tot astăzi, un consilier din Primărie m-a amenințat că intră cu mașina în mine. Am fost la Poliție și mi s-a spus să mă duc acasă să scriu declarația și să vin cu ea. Mi s-a părut ciudată atitudinea polițistului, așa că am fost direct la Parchet pentru a depune o plângere și la Medicină Legală deoarece amica mea are urme de agresiune”, a precizat Monalisa C.

PNL Vrancea condamnă în mod ferm o astfel de atitudine din partea secretarului UAT Cârligele și cere autorităților competente să ia măsurile legale în acest caz.

Departament Comunicare PNL Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.