Campanie de informare cu privire la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019

Consilierii locali, municipali și județeni ai PNL Vrancea au desfășurat, în ultimele două săptămâni, o campanie de informare cu privire la alegerile europarlamentare din 26 mai, în zeci de localități din județ.

Permanent, după alegerile din 2016, consilierii liberali, fie ei municipali, locali sau județeni, au ieșit pe teren alături de alți membri PNL și au discutat cu oamenii, pentru a le prezenta toate proiectele făcute, toate amendamentele depuse și să preia de la cetățeni idei și sugestii. De câteva zile, suntem pe teren pentru a le vorbi oamenilor despre importanța prezenței la vot pe 26 mai”, a precizat senatorul Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea.

PNL Vrancea este singurul partid din județ care are doi candidați pe lista națională în vederea alegerilor europarlamentare. Este o premieră. Pe de altă parte, pesediștii nu au curaj să iasă să vorbească vrâncenilor. Și-au bătut joc de România de când au preluat puterea în 2016. Asta este realitatea”, a declarat și deputatul PNL Ion Ștefan .

Mai jos puteți vizualiza o galerie foto cu acțiunile liberalilor vrânceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *