Ce se întâmplă cu biocidul primit ieri de Spitalul Județean? Ana-Maria Dimitriu, consilier local, îi cere lui Mândrilă să-l pună rapid la dispoziția medicilor!

Consilierul local liberal Ana-Maria Dimitriu (foto dreapta) a postat pe o rețea de socializare un mesaj în care îi cere managerului de la Spitalul Județean din Focșani, Constantin Mîndrilă, să pună cât mai repede la dispoziția cadrelor medicale biocidul pe care l-ar fi primit ieri după-amiază. Iată postarea consilierei PNL:

Din informațiile pe care le dețin, Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani a primit ieri, 19.03.2020, biocid pentru a fi pus la dispoziția tuturor secțiilor din unitatea medicală. În mod surprinzător și inconștient, aș putea spune, managerul spitalului Constantin Mîndrilă nu a repartizat pe secții biocidele respective, practic cadrele medicale ( salvatorii noștri ) sunt supuse unor riscuri enorme. Neglijența în astfel de momente poate fi fatală. Îl somez pe Mândrilă să aibă grijă de angajați punându-le la dispoziție biocidele atât de necesare în această perioadă în care noul coronavirus poate ridica probleme celei mai mari unități sanitare din Vrancea! Este obligatoriu să avem grijă de cei care au grijă de noi!” (S. S.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.