Categorii
Politic

CJ Vrancea, un nou episod din ciclul ”Hoțul strigă ’hoții’ ”!

Consiliul Județean Vrancea a luat o decizie scandaloasă în ceea ce privește comemorarea eroilor care și-au pierdut viața în Bătălia de la Mărăști, din Primul Război Mondial.

Oprișan a ținut la secret organizarea unui moment de comemorare derulat astăzi la orele 17.00, invitând pentru depuneri de coroane doar Garnizoana Focșani și Consiliul local Răcoasa. Nici măcar Prefectura Vrancea nu a fost invitată la momentul de comemorare, reprezentantul Guvernului aflând pe ultima sută de metri ora evenimentului.

Mai mult, prin presa de partid, Oprișan a lansat zvonul că PNL Vrancea vrea să ”fure” evenimentul, să-l tulbure și să depună coroane de flori astăzi la Mausoleul de la Răcoasa, la aceeași oră, încălcând regulile de distanțare. Așa înțelege baronul roșu să confiște momentele de comemorare ale eroilor. Cu minciuni și intoxicări mediatice!

Nu este prima oară când baronul dă dovadă de o răutate extremă și un infantilism incredibil, ducând un război de sabotare a evenimentelor de comemorare sau a altor evenimente. De exemplu, pe 24 ianuarie a. c., Oprișan a avut tot o atitudine infantilă, de vătaf pe moșie, neînțelegând să colaboreze cu alte instituții.

PNL Vrancea anunță că îi va comemora pe eroii de la Mărăști din Primul Război Mondial într-o acțiune separată, tocmai pentru că nu stă la cheremul unui vremelnic conducător de instituție și pentru că eroii nu trebuie comemorați doar de Oprișan și pesediștii lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.