Categorii
Economic

Compania Națională de Investiții implementează registrul electronic

Compania Națională de Investiții (CNI), societate care își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA), implementează, începând de ieri, 27 noiembrie, Registrul electronic prin care se poate urmări traseul solicitărilor de finanțare depuse.

Astfel, fiecare beneficiar care a înaintat o solicitare poate verifica stadiul documentului, accesând secțiunea VERIFICA STADIU DOCUMENT de pe site și introducând numărul propriu de corespondență  prin care a solicitat înregistrarea acestuia la CNI.

Totodată, în vederea transparetizării stadiului de implementare a proiectelor aflate în evidența CNI, accesând secțiunea Proiecte, se pot consulta informații cu privire la etapa de implementare în care se află un anumit proiect astfel:

– Lista cu cele peste 1.800 de obiective finalizate de CNI din anul 2002 și până în prezent

– Lista cu cele peste 390 de obiective contractate și aflate în diferite stadii de implementare

– Lista cu cele aproximativ 190 de obiective aflate în procedură de achiziție

– Lista celor peste 4.000 de obiective cuprinse pe Listele sinteză ale subprogramelor implemntate de CNI prin Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social

***

COMPANIA NAȚIONALĂ DE INVESTIȚII S.A. este o societate comercială pe acțiuni înființată în anul 2001 (OG 25/2001) care funcționează sub autoritatea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Începând cu anul 2014, cu introducerea Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, s-a obținut diversificarea domeniilor în care CNI poate realiza investiții și anume a fost introdusă posibilitatea finanțării de investiții necesare dezvoltării României precum spitale, instituții de învățământ superior, reabilitări și consolidări de clădiri de patrimoniu sau monumente istorice etc.

Finanțarea obiectivelor de investiții este asigurată din bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, bugetul local al unităţilor administrativ-teritoriale beneficiare, veniturile proprii MLPDA precum și din alte surse legal constituite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.