Categorii
Eveniment

EDUCAȚIONAL: Constantin Ionescu – noul președinte al Sindicatul Liber din Învățământ Vrancea

13235001_1067737176631223_1220844828_oPotrivit unui comunicat emis de către Biroul Operativ al SLI VRANCEA, Constantin Ionescu este noul președinte al Sindicatul Liber din Învățământ Vrancea (SLI). Acesta a fost ales președinte în cadrul Conferinței Județene a SLI Vrancea ce a avut loc pe 20 mai la Casa de Cultură a Sindicatelor din Focșani. La Conferință au participat un număr de 212 delegați din cei 213 din toate unitățile de învățământ din județul Vrancea.

Constantin Ionescu a obținut 145 de voturi și a fost ales președinte, în timp ce Tudor Emil a obținut doar 63 de voturi și a pierdut funcția de lider la nivelul județului Vrancea. Din noua echipă de conducere a biroului Operativ al SLI Vrancea mai fac parte trei vicepreședinți: Aurel Șelaru – 149 de voturi, Valentina Cucu – 90 de voturi, Sorin Bozbici 79 de voturi dar și secretarul executiv în persoana lui Valentin Dogaru, care a obținut 110 voturi. Pentru comisia de cenzori au fost votate următoarele persoane: Simona Ciubotaru, Mirela Constantinescu și Olimpia Stoenoiu.

La  Conferința Județeană a Sindicatului Liber din Învățământ Vrancea a participat și președintele Federației Sindicatelor Libere din Învățământ, Simion Hancescu, președinții sindicatelor Suceava – Geani Leonte, Bacău – George Purcaru, Mehedinți – Ion Zoican, Bihor – Ioan Tenț și Radu Hora vicepreședinte, Mitrea Traian de la Ialomița, Adrian Andrăşescu de la Galați și Aurel Bogatu de la Călărași.

„Mulțumesc tuturor colegilor prezenți la Conferință că au avut încredere în mine și mi-au acordat șansa de a fi președintele SLI Vrancea, cea mai mare organizație sindicală din Vrancea. Impreună cu colegii mei din Biroul Operativ vom demonstra că vom fi o echipă de succes. Principalele obiective pe care le vom urmări în următorii cinci ani sunt: participarea la întâlniri cu membrii de sindicat în fiecare organizație cel puțin o dată pe an și ori de câte ori va fi nevoie pentru cunoașterea și rezolvarea situațiilor problemă, realizarea unui proiect cu fonduri europene pe formare sindicală și profesională, înființarea unei agenții de turism a SLI Vrancea care să administreze Centrul de la Soveja, dar și să negocieze pachete turistice avantajoase în alte stațiuni pentru membrii de sindicat, precum și demersuri pentru o salarizare corespunzătoare a întregului personal din învățământ”, a precizat Constantin Ionescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.