Femeile liberale din Vrancea se implică în lupta împotriva cancerului la sân

Organizația de Femei a PNL Vrancea – OFL – a lansat o nouă campanie de informare și prevenire a cancerului de sân. Evenimentul s-a desfășurat, vineri, la Casa de Cultură Leopoldina Bălănuță din Focșani sub titulatura „Arată că îți pasă de familia ta! Începe cu tine!“ Au participat femei de toate vârstele, membre ale OFL Vrancea și nu numai.

Invitată a fost psihologul Margareta Modrea care le-a explicat celor prezente ce implicații are cancerul de sân asupra pacientelor dar și asupra familiilor acestora.

Evenimentul de la Casa de Cultură le-a avut ca gazde pe Ana Maria Dimitriu, lidera OFL Vrancea, pe Claudia Codrescu, președinte OFL Odobești, pe Lenuța Dima, președinte OFL Focșani și pe celelalte membre ale organizației.

La Casa de Cultură au mai fost prezenți parlamentarii PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma și deputatul Ion Ștefan care și-au arătat susținerea pentru această campanie.

„Cancerul de sân face numeroase victime în rândul femeilor de toate vârstele și, pentru a-l combate cu succes este nevoie este nevoie să știm cu ce ne confruntăm. Atât pacientele cât și familiile lor trebuie să dea dovadă de curaj și putere în lupta cu această boală nemiloasă. Prin campania noastră vrem să schimbăm atitudinea celor implicați, să-i ajutăm să înțeleagă cu ce se confruntă și la ce trebuie să se aștepte. Schimbarea de care vorbim presupune cunoaștere, înțelegere și empatie“, a arătat Ana Maria Dimitriu președinte al OFL Vrancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.