Categorii
Fără categorie

FOTO: Oprișan este acuzat de liberali că folosește evenimente și investiții plătite din bani publici în interes electoral

Partidul Național Liberal filiala Vrancea sesizează faptul că președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, folosește în această campanie electorală evenimente și investiții din bani publici, pentru a-și face imagine în vederea alegerilor locale din 5 iunie.

Totodată, Oprișan este acuzat de liberali că s-a folosit și se folosește de rețeaua de monumente istorice din Vrancea, pe care a pus sloganul electoral al PSD, ”Fapte, nu vorbe”, plus tricolorul, în interes electoral, având în vedere faptul că monumentele istorice au fost refăcute și cu bani de la buget, un buget la care contribuie vrâncenii, nu PSD-ul. În plus, monumentele istorice nu pot fi folosite ca imagine în campania electorală, putând fi considerate simboluri naționale, conform PNL Vrancea.

Liberalii au mai remarcat faptul că Oprișan a pus tricolorul pe mai multe afișe de campanie și se folosește de imagini cu minori în interes electoral. PNL Vrancea a postat pe Facebook mai multe imagini captate de pe conturile de Facebook ale lui Oprișan și Misăilă, pentru a demonstra cele susținute. Totodată, PNL solicită autorităților competente să ia măsurile legale ce se impun în astfel de situații.

Oprisan facebook mausoleu insemna nationale 2 Oprisan facebook mausoleu insemna nationale 3 oprisan misaila OM Oprisan si sigla lui cu tricolor plus o fetita Oprisan si sigla OM tricolor si PSD

O altă situație reclamată de PNL Vrancea vizează partidul UNPR Vrancea: ”UNPR a selectat imagini video pentru un clip electoral, imagini în care apare și tricolorul”. Vezi video mai jos, cu tricolorul în plan secund, în dreapta monumentului din Piața Unirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.