INCALIFICABIL! Nu-i pasă de vrânceni! Oprișan amână ședința de CJ din luna iunie pentru a avea timp să facă jocuri politice la București

Marian Oprișan pune mai presus problemele partidului decât cele ale vrâncenilor

În acest final de lună ar fi trebuit să se desfășoare ședința ordinară a Consiliului Județean Vrancea, amânată însă din motive care țin de alegerile din PSD. În condițiile în care ședința ordinară ar fi avut puncte importante pe ordinea de zi, președintele CJ Marian Oprișan a preferat să nu o convoace, problemele sale politice de la București fiind mai importante decât problemele administrației județene și ale vrâncenilor.

Ședința ordinară a CJ s-ar putea derula și fără baronul de Vrancea, însă acesta s-ar afla la a treia absență consecutivă de la o ședință ordinară, astfel încât a preferat să o amâne pentru luna iulie decât să se desfășoare fără prezența lui în plenul CJ.

Comportamentul lui Oprișan denotă faptul că PNL a avut dreptate anul trecut când a inițiat proiectul privind eliberarea sa din funcția de președinte al CJ Vrancea. La ultima ședință a CJ Vrancea, Oprișan a fost avertizat în lipsă că riscă un nou demers de eliberare din funcție dacă nu se apucă de treabă și stă mai mult la București decât în Vrancea.

Președintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, a precizat astăzi că Marian Oprișan are un comportament rușinos, incalificabil: ”Să nu vii la ședințele CJ de foarte multe ori, să nu le convoci pentru că ai de reglat conturi la nivel politic în PSD și să spui că îți pasă de vrânceni reprezintă o ipocrizie fără margini. Oprișan nu a învățat nimic din pierderea alegerilor în Vrancea. Sfârșitul său politic este aproape”.

 Departament Comunicare PNL Vrancea, 28 iunie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.