Liberalii din Vrancea au fost felicitați pentru victoria istorică de la alegerile europarlamentare

  • Președintele PNL, Ludovic Orban, și președintele României, Klaus Iohannis, au felicitat filiala Vrancea, ”campioana alegerilor din 26 mai”

Ieri a avut loc ședința Comitetului Director Județean al Partidului Național Liberal Filiala Vrancea, în cadrul căreia s-a făcut analiza rezultatelor obținute la alegerile europarlamentare din județ.

La eveniment au participat senatorul Cătălin Dumitru Toma, președintele PNL Vrancea, deputatul Ion Ștefan, prim-vicepreședintele Norocel Pompiliu-Stroe, primari, consilieri locali, consilieri municipali și consilieri județeni, precum și președinți ai organizațiilor PNL din toată Vrancea. Gazda evenimentului derulat la Răstoaca a fost primarul PNL al localității, David Chiriță.

Liderii PNL Vrancea le-au mulțumit tuturor celor care s-au implicat în campania electorală și le-au transmis că victoria PNL din 26 mai li se datorează, locul 4 pe țară și locul 1 în Vrancea fiind rezultate istorice obținute de PNL.

”Victoria PNL Vrancea este a tuturor liberalilor care s-au implicat și au făcut campanie din casă în casă, vorbind direct cu oamenii. Le mulțumim vrâncenilor care ne-au creditat cu cele mai multe voturi, iar la următoarele alegeri trebuie să confirmăm aceste rezultate obținute”, a transmis senatorul Cătălin Toma.

”Victoria PNL Vrancea a fost cea mai apreciată la București pentru că lumea se aștepta ca PNL să câștige la Sibiu, Alba și Bistrița-Năsăud, singurele filiale din România cu scor mai bun decât PNL Vrancea. În schimb, nimeni nu a anticipat victoria liberalilor vrânceni într-o astfel de manieră”, a precizat dpeutatul Ion Ștefan.

În Vrancea, PNL a obținut 51.393 de voturi din 138.289 valabil exprimate, ceea ce înseamnă 37,14%, la 7 procente distanță de PSD și la circa 25 procente distanță de USR-PLUS.

PNL Vrancea a câștigat alegerile la Focșani (președinte Nicu Tănase), Adjud (președinte Florin Nechifor), Odobești (președinte Mihai Sorin Opriș) și în alte 36 de comune, 19 dintre acestea având primari PNL și 17 primari PSD.

Primarii PNL Vrancea au demonstrat că în 3 ani de mandat și-au făcut treaba, câștigând alegerile în Vizantea-Livezi (71,82%), Tâmboești (67,36%), Homocea (65,97%), Jariștea (61,27%), Chiojdeni (60,81%), Bolotești (60,29%), Răstoaca (58,62%), Ciorăști (58,35%), Gura Caliței (57,92%), Biliești (56,34%), Urechești (55,69%), Păunești (53,83%), Țifești (53,75%), Broșteni (50,72%), Bordești (48,94%), Nereju (48,03%), Bârsești (45,78%), Tulnici (44,66%) și Movilița (41,25%).

Departament Comunicare PNL Vrancea, 11 iunie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.