Categorii
Politic

Ludovic Orban susține inițiativa acordării în mediul privat a voucherelor de vacanță

  • De asemenea, șeful PNL acuză PSD că a dus la prăbușirea autorității instituțiilor publice prin împănarea lor cu analfabeți

Prezent la o emisiune TV, președintele PNL Ludovic Orban a declarat că susține proiectul de lege inițiat de deputatul PNL de Vrancea, Ion Ștefan, prin care să se faciliteze acordarea de vouchere de vacanță și angajaților din mediul privat. ”Avem proiect de lege prin care să stabilim deductibilități astfel încât și angajații din mediul privat să beneficieze de aceste vouchere de vacanță de care beneficiază cei din sistemul public. Nu avem nimic împotrivă, este un instrument util care dezvoltă turismul și permite ca foarte mulți angajați, care altfel nu pot face un sejur, să plătească o vacanță într-o destinație din România”, a spus Orban.

Acesta susține că funcționarii competenți și corecți nu sunt în pericol, dar ”caracatița PSD” trebuie să dispară din toate instituțiile publice centrale și locale. ”PNL respectă activitatea oricărui profesor, medic, polițist, judecător sau funcționar public care își face meseria, care este competent, servește interesul public și care acționează în conformitate cu misiunea și prevederile legale ale instituției în care lucrează. Acum, instituțiile conduse de PSD au fost împănate de habarniști și analfabeți funcțional, care au ajuns și șefi, s-au înconjurat cu oameni care au prăbușit complet autoritatea și buna funcționare a instituțiilor publice. Niciun funcționar care își face treaba nu este în pericol”, a completat Ludovic Orban.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.