Categorii
Eveniment

Oprișan își dă în… petic la ținuta consilierului liberal Adrian Crețu

În ședința ordinară a CJ Vrancea, din 10 decembrie 2019, Marian Oprișan a avut, ca de obicei, un limbaj… „extraordinar” la adresa consilierilor  județeni liberali.

Totul a început când Oprișan a anunțat că va face plângere penală împotriva celor doi conducători ai Inspectoratului Şcolar Vrancea, întrucât au refuzat să se implice în acțiunea „Magia Crăciunului”. Liberalii i-au cerut socoteală pentru modul partinic al distribuirii cărților către elevii de gimnaziu, drept pentru care Oprișan le-a replicat „ciocu’mic”. Reproșurile au continuat, consilierul Liviu Bostan cerându-i să nu mai folosească un astfel de limbaj, inadecvat unei ședințe, și să revină la problemele înscrise pe ordinea de zi.

Momentul s-a acutizat când consilierul Adrian Crețu l-a rugat pe Oprișan să menționeze câteva titluri din cărțile distribuite, iar acesta, în stilul său caracteristic, a ocolit răspunsul, preferând să îi reproșeze liberalului că „ați venit îmbrăcat la ședința consiliului județean ca și când ați da de mâncare la găini”.

Oprișan nu este la prima dispută pe tema vestimentației consilierului liberal. Acesta a fost luat în vizor și în cadrul ședinței din 8 noiembrie, odată cu un alt consilier PSD, care nici el nu s-a încadrat în tiparul preferințelor fostului manechin de la Confecția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.