Categorii
Fără categorie

Oprișan nu răspunde la telefon și lipsește de la sediul CJ

Dj 205 B Urechesti Drum si albie JaristeaPNL Vrancea a emis un comunicat în care susține că Marian Oprișan nu răspunde la telefon și lipsește de la sediul CJ, într-un moment în care situația gravă din județ presupune implicarea tuturor factorilor de la nivelul Consiliului Județean.

PNL Vrancea îi solicită public președintelui CJ Vrancea Marian Oprișan să se implice urgent în gestionarea situației grave cu care se confruntă zeci de localități din județ, ca urmare a ploilor din ultimele 24 de ore.

Primarii Partidului Național Liberal, consilierii județeni PNL, dar și o serie de primari PSD se implică deja activ în comunitățile pe care le păstoresc sau le reprezintă, însă este nevoie de o coordonare eficientă de la nivelul CJ Vrancea și de stabilirea rapidă a unor măsuri prin care localitățile afectate să fie efectiv ajutate.

Totodată, PNL Vrancea îi solicită lui Marian Oprișan să vină la sediul Consiliului Județean pentru a avea o întâlnire cu consilierii județeni, indiferent de partidul din care fac parte, pentru a realiza împreună o gestionare eficientă a tuturor problemelor cu care se confruntă Vrancea de mai bine de 12 ore.

Precizăm că doi dintre consilierii județeni PNL au încercat să ia legătura cu Marian Oprișan, însă acesta are telefonul închis și nici nu se află la sediul CJ Vrancea.

În ipoteza în care Oprișan vrea să facă un exercițiu de imagine și să meargă în 2 – 3 localități inundate pentru a fi pozat de ziariști nu este oportună, asta în situația în care șeful CJ nu este plecat din țară.

La această oră s-au raportat deja mari probleme la Nereju, Sihlea, Gugești, Jariștea, Obrejița, Popești, Urechești, Năruja și în alte localități în care drumurile au fost grav afectate de ploi.

Mai mult, există localități în care apa potabilă nu mai este la dispoziția locuitorilor, nu toți permițându-și să cumpere stocuri suficiente de la comercianții din satele afectate.

O situație dramatică se înregistrează la Gugești, acolo unde locuitorii nu mai au apă de băut la mai multe fântâni, astfel că s-a ajuns să se stea la coadă, ca pe vremea lui Ceaușescu, la un izvor din centrul comunei pentru a se aproviziona cu apă pentru a face mâncare.

În aceste condiții, absența președintelui CJ Vrancea din instituție și imposibilitatea de a fi contactat reprezintă carențe care afectează buna gestionare a situației din județ.

Consilierii județeni PNL sunt astăzi disponibili în orice moment pentru a se întâlni cu președintele CJ Vrancea și cu consilierii județeni PSD+ALDE, astfel încât să se găsească soluții comune în vederea rezolvării problemelor menționate anterior.

Nu în ultimul rând, PNL Vrancea îi solicită președintelui CJ Vrancea să dispună alocarea de fonduri pentru refacerea drumurilor din toate localitățile afectate, nu doar din cele care sunt conduse de primari PSD”.

Departament Comunicare PNL Vrancea, 24 august 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.