Categorii
Eveniment

Pesedeii lui Oprișan interzic jurnaliștilor ProTv să se întoarcă în Vrancea

Paula Herlo, reporter Pro TV

Marius Manoliu, consilierul primarului PSD al municipiului Focșani, Cristi Misăilă, le interzice reporterilor ProTV, în speță jurnalistei Paula Herlo, să mai calce prin Vrancea. Manoliu, el însuși membru al PSD a reacționat, pe Facebook, la un material de promovare a emisiunii dedicate județului Vrancea, din seria „România Te iubesc!“. Vorbind în numele vrâncenilor, atribuindu-și rolul de reprezentant al tuturor, Marius Manoliu s-a declarant dezgustat de reportaj, afirmând că scopul acesteia a fost de a pune într-o lumină proastă județul Vrancea:

„Urât mod de a vă crea audiență. Ați fost întâmpinată cu drag în județul nostru, vrâncenii s-au dovedit a fi oameni ospitalieri, v-au primit în casa lor, v-au așezat la masa și dvs. drept răsplată, îi denigrați mișelește și îi vorbiți de rău. Noi ne-am dovedit a fi gazde primitoare, dvs v-ați umplut de rușine. Ostilitatea cu care vă prezentați materialul nu face decât să vă umpleți de dezgust și dovediți clar că scopul dvs. a fost denigrarea și punerea într-o lumină proastă a județului nostru. Urât, foarte urât cum procedați. Să nu mai veniți aici că nu meritați“.

Reacția lui Marius Manoliu a apărut în contextul promovării intense de care a beneficiat emisiunea realizată de jurnalițtii ProTV în județul nostru. În ultimele zile, promo-urile emisiunii, care se difuzează duminică de la ora 18.00, au fost distribuite de un număr foarte mare de vrânceni pe rețelele de socializare.

În replica, propagandiștii PSD, între care se numără și Mariua Manoliu, au încercat să salveze situația, postând comentarii prin care îi acuzau pe jurnaliști de manipulare și de implicare în campania electorală. De altfel, aceasta a fost și poziția șefului PSD Vrancea, Marian Oprișan. Jurnalista Paula Herlo a arătat că a fost sunată de baronul de Vrancea, imediat după difuzarea unui promo pentru „România, te iubesc!” și i-a spus că emisiune este „o manipulare de tip ordinar”, făcută „în campanie electorală”.

Marius Manoliu este consilierul primarului Cristi Misăilă și provine din rândurile tinerilor PSD. În trecut el a fost unul dintre sinecuriștii promovați de partidul roșu, care au ocupat o poziție în Consiliul de Administrație al falimentarului ENET. În prezent, Marius Manoliu este membru în Consiliul de Administrație la CUP Salubritate, funcție pe care o ocupă tot datorită carnetului de partid și mai puțin competențelor sale profesionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.