Categorii
Politic

PNL Vrancea și-a stabilit, prin votul membrilor BPJ, listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie

pnl-adunare
Biroul Politic Județean al Partidului Național Liberal Filiala Vrancea s-a reunit în pe data de 3 octombrie 2016, în cadrul unei ședințe, la care au participat 80 din cei 87 membri.
La ședință a participat și Teodor Atanasiu, prim-vicepreședintele PNL, dar și o serie de invitați ai președintelui PNL Vrancea Cătălin Toma.
În urma propunerilor făcute și a votului membrilor PNL din BPJ (67 pentru, 12 împotrivă și o abținere), listele PNL pentru parlamentarele din 11 decembrie arată astfel:
Senat: 1. Cătălin Toma, 2. Liviu Macovei, 3. Florin Nedelcu, 4. Raluca Ioan
Camera deputaților: 1. Ion Ștefan, 2. Liviu Bostan, 3. Dorina Vraciu, 4. Alexandru Ciprian Epure, 5. Florin Nechifor, 6. Daniel Pancu, 7. Alin Dobre.
Partidul Național Liberal Filiala Vrancea a votat și pentru o țintă de 38% în ceea ce privește alegerile parlamentare, după ce la alegerile locale a obținut aproximativ 35% (locul 14 la nivel național). Adoptarea listelor prezentate anterior s-a făcut în mod democratic, prin votul celor 19 primari PNL și a celorlalți membri din BPJ, fără intervenții sau liste impuse de la nivel central.
Departament Comunicare PNL Vrancea, 3 octombrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.