Politica parului, la Slobozia Bradului: consilier PNL, agresat la ședință de către oamenii primarului de la PSD

Partidul Național Liberal Filiala Vrancea aduce la cunoștința opiniei publice faptele deosebit de grave produse cu o zi în urmă la ședința Consiliului Local de la Slobozia Bradului. Oamenii primarului PSD Iulian Dumitru, aduși de acesta pentru a pune presiune pe consilierii PNL, au dat dovadă de un cinism fără margini, luându-l la bătaie pe președintele de ședință, consilierul liberal Valerică Zamfirescu (foto). Luat de gât și agresat fizic, Valerică Zamfirescu a fost nevoit să ajungă la spital și se va prezenta și la Serviciul de Medicină Legală.

Este inadmisibil modul în care oamenii lui Oprișan de la Slobozia Bradului înțeleg să facă politică, agresându-i fizic pe consilierii care nu se supun indicațiilor din timpul ședințelor de Consiliu Local.

PNL Vrancea solicită autorităților să ancheteze faptele deosebit de grave produse la Slobozia Bradului, iar cei vinovați să fie trași la răspundere. Astfel de momente în cadrul ședințelor de Consiliu Local nu au ce căuta în nici o administrație publică din Vrancea și din România.

(Departament Comunicare PNL Vrancea, 12 martie 2020)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.