Categorii
Fără categorie

Preotul Cătălin Ifrim, directorul Căminului de Bătrâni prins băut la volan

Cătălin Ifrim, preotul aflat la conducerea Căminului pentru Persoane Vârstnice s-a ales cu dosar penal și permisul suspendat după ce a fost prins băut la volan. Vineri, pe 27 septembrie a.c., Cătălin Ifrim a fost oprit în trafic de lucrătorii Serviciului de Poliția Rutieră care au constatat, în urma testului cu fiola, că acesta avea o cantitate de 0,46 grame la mie de alcool în aerul respirat. Cătălin Ifrim s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

„La data de 27.09.2019, în jurul orei 16.30, cu ocazia activităților specifice desfășurate, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au depistat pe raza municipiului Focșani, un bărbat, în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto fost condus la Spitalul Militar Focșani, unde i s-au prelevat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe“, se arată în de presă  emis de IPJ Vrancea în legătură cu acest incident.

După ce informațiile au devenit publice, șeful Căminului pentru Bătrâni a afirmat pentru Realitatea de Vrancea că i-a fost suspendat permisiul pentru că vorbea la telefon și pentru că ar fi avut asigurarea expirată iar nu pentru alcool.

De menționat că nu este prima oară când Cătălin Ifrim a făcut subiectul unui scandal public care s-a lăsat cu dosar penal. În august 2018, Iuliana Coman, angajată ca infirmieră la Căminul pentru Persoane Vârstnice, a povestit că Ifrim ar fi sechestrat-o timp de mai multe ore și i-ar fi cerut să întrețină relații sexuale. Femeia a spus că preotul se afla sub influența băuturilor alcoolice și că după ce s-a dezbrăcat în fața ei, ar fi lovit-o, încercând s-o forțeze să întrețină relații sexuale.

Iulian Coman a depus plângere penală împotriva lui Ifrim. Pe de altă parte, la scurtă vreme după incident, primarul Cristi Misăilă a trimis Corpul de Control să descopere probleme în activitatea salariaților care au susținut punctul de vedere al infirmierei. După aceste controale, jumătate dintre angajații căminului s-au trezit cu plângeri penale pentru furt de alimente.

Foto: Cătălin Ifrim, sursa Ziarul de Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.