Categorii
Administrație

Primarul Misăilă a convocat ședința extraordinară a Consiliului Local fix în ziua în care îi chema pe consilierii liberali la Tribunalul Brăila

Consilierii locali focșăneni ai Partidului Național Liberal filiala Vrancea reacționează după acuzațiile făcute la adresa lor în legătură cu absența de la ședința extraordinară convocată de primarul Cristi Valentin Misăilă în data de 8 iulie.

Primarul Focșaniului a convocat ședința fix în ziua în care știa că toți consilierii liberali plus consilierul Costel Bîrsan sunt chemați la Tribunalul Brăila în procesul pe care chiar Primăria l-a intentat acestora.

Ședința extraordinară putea fi programată pe 7, pe 9 sau pe 10 iulie dacă primarul și-ar fi dorit cu adevărat prezența consilierilor liberali la ședință. Cât de ipocrit poți fi să convoci o ședință fix în ziua în care știi că ai proces cu consilierii PNL în altă localitate decât cea în care se desfășoară ședința? Cu privire la posibilitatea de a participa online la ședință, considerăm că era o ședință prea importantă ca să participăm online, iar pesediștii să fie în sală, în condițiile în care ei nu au pus la dispoziția consilierilor din Opoziție întreaga documentație și toate clarificările cerute de-a lungul timpului. Ca să nu mai spunem că primarul a convocat ședința informând că este vorba de participarea FIZICĂ a acestora, nu online.

Facem precizarea că toate voturile date de consilierii PNL proiectelor de hotărâre ce îi vizează pe focșăneni au fost pozitive doar atunci când administrația locală condusă de PSD și de primarul Misăilă a venit cu documente, cu lămuriri clare, fără nici o umbră de îndoială asupra problemelor de votat. PNL nu va vota niciodată proiectele inițiate de Misăilă care nu îndeplinesc condițiile de oportunitate, legalitate și nu sunt clarificate toate lămuririle pe care focșănenii ne-au cerut să le obținem în mod expres de la administrația PSD.

Departament Comunicare PNL Focșani, 9 iulie 2020 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.