Categorii
Social

Primarul PSD al Mărășeștiului, Valerică Chitic, aplică dictonul „Pe-aici nu se trece” ajutoarelor venite de la Guvern

O situație nefericită este în desfășurare la Mărășești, generată de  primarul PSD Valerică Chitic (foto stânga). Acesta nu permite distribuirea imediată a ajutoarelor sosite din partea Guvernului pentru oamenii nevoiași ai Mărășeștiului, aplicând răscolitorul dicton dar, de data aceasta, nepotrivit situației actuale, „Pe-aici nu se trece!”. Reprezentantul Prefecturii în acțiunea de distribuire a ajutoarelor și pachetelor, juristul Mihaela Baclov (foto dreapta), susține că edilul blochează distribuția ajutoarelor, deși există un ordin clar către Primăria Mărășești pentru buna desfășurare a distribuirii pachetelor.

Avem 1489 de pachete de distribuit. Oamenii așteaptă la poartă primirea acestora, așa cum se vede și în imaginile de la fața locului. Din păcate, primarul Valerică Chitic blochează distribuția stabilind cu de la sine putere, peste Instituția Prefectului, că doar miercurea, joia și vinerea, câte două ore pe zi, să se poate face această distribuție. Noi vrem să distribuim în pachetele încă de acum, pentru că oamenii chiar le așteaptă, însă ne-am lovit de refuzul edilului. Un astfel de comportament nu este în regulă! Am solicitat sprijinul Poliției și vă vom ține la curent cu ceea ce se întâmplă la Mărășești”, a precizat Mihaela Baclov.

În acest moment, Poliția a venit la sesizarea reprezentantului Prefecturii pentru a vedea care este situația concretă la Primăria Mărășești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.