Categorii
Alegeri Politic

Primarul Valerică Zamfirescu îl acuză pe Oprișan că a adus astăzi la Slobozia Bradului 100 de polițiști și jandarmi: ”Îi fac plângere penală pentru abuz în serviciu și sesizare la AEP”

Valerica Zamfirescu primarPrimarul comunei Slobozia Bradului, Valerică Zamfirescu, a anunțat în această seară că-i va face plângere penală lui Oprișan, președintele PSD Vrancea, pentru că și-a folosit funcția pe care o deține în scopuri electorale, chemând la Slobozia Bradului peste 100 de polițiști și jandarmi.

PSD a solicitat astăzi stadionul din comună în scop electoral, de la orele 12.00 la 15.00. Am întrunit comisia, am avizat cererea și, începând cu ora 10.00, Oprișan a adus 20 de mașini și jandarmi în zonă. Practic, a blocat intrarea în comună. Inițial au făcut solicitare pentru o acțiune de evanghelizare, dar apoi au transformat totul într-o acțiune electorală.

O să depun contestație la AEP și plângere la poliție pentru abuz în serviciu deoarece Oprișan și-a folosit funcția pe care o deține în scopuri electorale. În 16 ani am avut șefi de stat și de guvern la Slobozia Bradului plus alte oficialități. N-am avut mai mult de 10 polițiști și jandarmi. Astăzi, au fost aduși peste 100 de jandarmi și polițiști. Au vrut să bage teroarea în oameni”, a precizat Zamfirescu.

Marian Oprișan nu a răspuns la telefon pentru a comenta acuzațiile aduse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.