„România normală” prinde la Vrancea

După centralizarea a 65% din procesele verbale, președintele în funcție, Klaus Iohannis, a obținut peste 40% din opțiunile vrâncenilor care și-au exercitat dreptul de vot. Pe locul al doilea se situează candidatul PSD, Viorica Dăncilă, cu circa 27%. Urmează candidatul Alianței USR-PLUS, Dan Barna, cu 10%, și Mircea Diaconu, cu 9%. Pe localități, candidatul susținut de PNL a câștigat în toate comunele conduse de primari PNL. De asemenea, liderii PNL Vrancea susțin că Iohannis se află pe primul loc și în multe localități conduse de edili PSD, unele importante, precum municipiile Focșani și Adjud, orașele Panciu și Odobești, comunele Vulturu, Tătăranu, Milcovul, Pufești, Vidra, Suraia, Gugești, Garoafa, Nănești.

Aceste rezultate îndreptățesc ideea că sloganul de campanie lansat de candidatul susținut de PNL, Klaus Iohannis, a avut ecou în Vrancea, iar intenția de ieșire a  vrâncenilor din blocada subdezvoltării, instituită de PSD în anii anteriori, este evidentă. Tendință confirmată și de rezultatul foarte bun obținut de PNL la alegerile europarlamentare.

Pe 24 noiembrie are loc turul al doilea al alegerilor prezidențiale, atunci când confruntarea pentru câștigarea celei mai importante funcții în stat se va da între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.