Categorii
Eveniment Politic

Șantaj marca PSD pentru vizita lui Oprișan: ”Dacă nu veniți la întâlnirea electorală, nu veți primi ajutorul social”

Convocare Vizantea Norocea 2 Situație incredibilă la Vizantea-Livezi, acolo unde viceprimarul comunei, Gheorghe Norocea, i-a amenințat pe cei care primesc ajutorul social că nu-l vor mai primi, dacă nu vin joi, 19 mai, la ora 14.00, la întâlnirea electorală la care va veni și președintele PSD, Marian Oprișan.

Gheorghe NoroceaNorocea (foto) a făcut o listă cu beneficiarii de ajutor social și a lăsat loc să semneze cei nominalizați. Norocea a semnat și a ștampilat hârtia, recunoscând într-o discuție cu reporterii de la www.justitiecurata.ro  că își asumă și va răspunde pentru modul în care a convocat oamenii la întâlnirea electorală de mâine.

Norocea: „Persoanele care nu se vor prezenta li se va suspenda ajutorul social pentru ziua respectivă”

 

Conform lui Norocea, vicepreședintele CJ Vrancea, Dragoș Bârlădeanu, este și el implicat în organizare.

Am vorbit cu domnul vicepreședinte Bârlădeanu (n.r. Dragoș Bârlădeanu – vicepreședinte Consiliul Județean Vrancea – PSD) și am stabilit pentru mâine, la ora 14. Noi am făcut mobilizare, am făcut totul. A venit adresa cu 400 dar noi vom avea o sută și ceva, două sute, mobilizăm, dar treaba este că întâlnirea e la o oră care e nepotrivită, e zi de lucru…”, spune viceprimarul, conform celor de la www.justitiecurata.ro.

Jandarmeria și Poliția din Vrancea sunt puse și ele, din nou, în slujba PSD, după cum susține viceprimarul Norocea: „S-au luat măsuri, cu Poliție, cu Jandarmerie, sperăm să fie ceva bine”.

Convocare Vizantea Norocea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.