Categorii
Administrație

Somnul administraţiei poate naşte monştri

Vice Vidra Nica Micu somn 3Vice Vidra Nica Micu somn 1

Să faci administraţie în România este greu. S-a văzut de-a lungul timpului cât efort pe aleşii noştri pentru a construi ceva în ţara asta. Nu vom vorbi aici despre monstruozitatea unora care confundă administraţia publică cu satisfacerea unor necesităţi  şi nici nu vrem să aducem vreun prejudiciu de imagine  personajului din imagini care visează, probabil, la un viitor mai bun pentru localitatea pe care o păstoreşte.  Imaginile surprinse vorbesc de la sine. Domnul de faţă este viceprimar al localităţii Vidra şi probabil era în „vizită de lucru” la Focşani, judecând după starea de „dolce farniente” în maşina de serviciu. Ca reacţie la acest mod „personal” de a face administraţie în sluja celor care l-au votat, prezentăm comunicatul de presă remis de Departamentul Comunicare PNL Vrancea, din data de 19 august 2016:

PNL Vrancea solicită responsabilitate din partea viceprimarului PSD de la Vidra, Nică Micu

Partidul Național Liberal îi solicită viceprimarului PSD de la Vidra, Nică Micu, să nu mai folosească mașina de serviciu în interes personal și să aibă un comportament demn de un ales local aflat în timpul serviciului.

Solicitarea PNL Vrancea vine după ce astăzi, 19 august, 2016, în intervalul orar aproximativ 13.00 – 15.00 viceprimarul PSD de la Vidra a fost surprins dormind în mașina de serviciu, timp de mai bine de două ore, pe strada Longinescu din Focșani.

Vice Vidra Nica Micu somn 2

Viceprimarul Nică Micu se afla în staționare pe bancheta din față a mașinii de serviciu, o Dacie Duster cu numărul VN 08 CLV, foarte aproape de sediul Poliției municipale.

După zeci de minute de somn, edilul de la Vidra a decis să se relaxeze pe o bancă din apropiere, acolo unde, la un moment dat, și-a continuat somnul, alternându-l cu momente de moțăială.

Atitudinea sa sfidează publicul și aduce deservicii de imagine politicienilor implicați în administrație care-și fac datoria cu responsabilitate.

Departament Comunicare PNL Vrancea, 19 august 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.