Categorii
Eveniment

Țeapă de 26.000 de lei, dată de o falsă angajată la ITM

La data de 13 mai a.c., ora 13.19, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 61 ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe o bicicleta pe bld. Republicii, a pătruns în intersecția cu sens giratoriu cu Bld. Unirii, unde a fost acroșat de conducătorul unui autoturism, care nu i-a acordat prioritate de trecere, accidentându-l ușor.

Conducătorul autoturismul a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. În urma verificărilor efectuate cu operativitate, acesta a fost identificat ca fiind un tânăr de 20 ani din localitate. Ambii participanți la trafic au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative. In cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 13 mai a.c., ora 19.30, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 39 ani, din comuna Erbicești, județul Iași, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. La momentul depistării în trafic conducătorul auto a prezentat polițiștilor un permis de conducere fals. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Înșelăciuni cercetate de polițiști

La data de 13 mai a.c., ora 10.00, polițiștii focșăneni au documentat activitatea infracțională a unei femei de 39 ani din municipiul Vaslui, județul Vasului care în perioada 13.11.2015 – 07.04. 2016 ar fi comis 3 infracțiuni de înșelăciune și o tentativă la aceeași infracțiune.
Polițiștii au stabilit faptul că femeia a contactat administratorii unor societăți comerciale, se recomanda ca lucrător ITM sau reprezentant al unei fundații și determina persoanele vătămate să expedieze diferite sume de bani în vederea acoperirii unor presupuse costuri la intervenții chirurgicale pentru un copil bolnav.

Valoarea prejudiciului cauzat este de 26000 lei. Femeia a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore și urmează a fi propusă instantei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.