TNL Vrancea, prezent la Școala Politică de Vară a Tineretului Național Liberal de la Venus

Filiala TNL Vrancea a participat în perioada 12 – 15 Septembrie 2019, la Școala Politică de Vară a Tineretului Național Liberal de la Venus – Constanța, fiind prezenți un număr de 17 tineri liberali din Municipiul Focșani și din Județul Vrancea, în frunte cu Alexandru Ciprian EPURE – Secretar General TNL România și Președinte TNL Vrancea.

Școala Politică de Vară a Tineretului Național Liberal este cel mai mare și important eveniment politic al anului, participând și anul acesta aproximativ 1000 de tineri veniți din întreaga țară.

Evenimentul s-a bucurat de prezența Președintelui României, Klaus Werner Iohannis, care le-a transmis tinerilor liberali un mesaj mobilizator și de susținere: “Avem peste puţine luni alegeri prezidenţiale, vom avea alegeri locale, parlamentare. Eu vă invit ca împreună cu mine să câştigăm toate aceste alegeri. După dezastrul pesedist, care a răpit României şansa la guvernare, cetăţenii vor o guvernare eficientă care să aducă prosperitate, bunăstare şi cu ajutorul vostru o vor avea. Voi sunteţi generaţia care poate readuce speranţa. Voi reprezentaţi forţa tânără a celui mai important partid de opoziţie din România. Şi vreau să vă felicit pentru munca depusă la alegerile europarlamentare şi la referendum. Fără implicarea voastră, rezultatul PNL nu ar fi fost acelaşi. Prezenţa tinerilor le referendum în număr foarte mare de datorează în bună măsură şi campaniei pe care aţi făcut-o şi exemplului pe care l-aţi dat, iar rezultatul este extraordinar.”

Alături de organizația de tineret au fost prezenți mai mulți lideri ai PNL,  printre care amintim: Ludovic Orban – Președinte PNL, Robert Sighiartau – Secretar General PNL, Rareș Bogdan – Prim-vicepreşedinte PNL, Siegfried Muresan – Europarlamentar, Violeta Alexandru – Președinte PNL București, Florin Cîțu – liderul grupului parlamentar al PNL din Senatul României, Sebastian Burduja – Președinte PNL Sector 1, Dan Vîlceanu – deputat, Adriana Săftoiu – deputat,  susținând ateliere de lucru interactive alături de tinerii liberali, pe diverse teme de actualitate, atât pentru generația tânără cât și pentru întreaga clasă politică:

– România și Uniunea Europeană post alegerile europarlamentare din 26 Mai. (Speakeri: Siegfried Muresan, Mara Mareș, Dr. Martie Sieg – Director al Reprezentanței Fundației Konrad Adenauer în România și Republica Moldova și Georg Gueorgiev – Președinte al Young citisens for European Development of Bulgaria, MGERB.

– Leadership politic (Speaker: Sebastian Burduja).

– Relația dintre societatea civilă și clasa politică (Speaker: Violeta Alexandru).

– Own your freedom: libertatea economică și individuală (Speaker: Dan Vîlceanu).

– Comunicarea în politică (Speaker: Adriana Săftoiu).

– Socialism suks (Speaker: Florin Cîțu).

– Comunicarea non-verbală și limbajul trupului în politică (Speaker: Radu Delicote – Comunicat Ion Strategist)

– Cum se schimbă mass-media în perioada campaniei electorale (Speaker: Sebastian Zachmann, Jurnalist Adevărul).

Prezent la eveniment, Ludovic Orban, președintele PNL, a avut un mesaj de apreciere și de mulțumire față de fiecare membru TNL: “Uitându-mă la voi pot să vă spun cu mâna pe inimă că viitorul arată bine. Purtăm pe umerii noştri răspunderea de a câştiga această bătălie, nu pentru noi, nu pentru interesul nostru, ci pentru a garanta fiecărui român că lucrurile vor fi normale, iar pentru noi România normală înseamnă democraţie, prosperitate, garantarea parcursul european al României, respectarea drepturilor şi libertăţilor, instituţii care lucrează doar ȋn folosul cetăţeanului.”

Noi, Tineretul Naţional Liberal, cu o tradiţie de 143 de ani, îndemnăm tinerii să se implice activ în dezvoltarea comunităților din care fac parte și ii asigurăm că vor descoperi alături de noi și de Președintele României, Klaus Iohannis, cea mai bună şcoală politică şi un mediu în care se vor putea dezvolta personal, putând fiecare dintre noi să ne punem în aplicare proiectele și ideile pe care le avem pentru orașul, județul și țara noastră.

Comunicat de presă TNL Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.