ULTIMA ORĂ: Scandal la Secția 74 de la Mărășești. Candidatul PSD Valerică Chitic a sărit la bătaie.

masina psd afise ilegal marasestiIncidente reprobabile la Secția de votare nr. 74 de la Mărășești, acolo unde un membru al secției de votare, Floricel Anghelache, a fost amenințat cu bătaia de către candidatul PSD la Primărie, Valerică Chitic (foto jos). ”S-a revoltat că s-a decis la nivel de secție de votare să fie îndepărtate afișele electorale (foto arhivă, pe o mașină pro-PSD) care se află la mai puțin de 500 de metri. Nu i-a convenit și a sărit să mă bată”, a precizat Anghelache.

ChiticPreședintele Secției de votare 74, Alina Chiriș, a fost amenințată de același Chitic în urma incidentelor petrecute, conform liderului PNL Mărășești, Daniel Drăgan. Valerică Chitic nu a făcut declarații publice legate de întâmplările petrecute în secția de votare. La această oră, Poliția este la fața locului și face o anchetă. Vom reveni cu detalii!

UPDATE. În 2009, Chitic a făcut scandal într-o secție de Poliție, cazul fiind relatat la vremea respectivă de Vrancea Media. Detalii AICI.

One thought on “ULTIMA ORĂ: Scandal la Secția 74 de la Mărășești. Candidatul PSD Valerică Chitic a sărit la bătaie.

 • 4 iunie 2016 at 16:55
  Permalink

  Conform art.81 alin.(3) din Legea 115/2015, Preşedintele biroului electoral al secţiei de votare dispune îndepărtarea materialelor de propagandă electorală de orice tip din şi de pe clădirea sediului secţiei de votare. Îndepărtarea acestor materiale se solicită de preşedintele biroului electoral al secţiei de votare şi se duce la îndeplinire de persoanele desemnate de primari în cel mult 2 ore de la comunicare.

  Pe de alta parte, candidatul PSD la Primaria Marasesti a facut referire strict la afisele aflate pe proprietati private si la o distanta care nu intra sub incidenta legii.

  Referitor la masina invocata, informam redactia ca stirea este eronata, nefiind vorba despre nicio masina, si ne asumam dreptul de a actiona in instanta autorul acestei stiri pentru dezinformare si defaimare adusa candidatului nostru.

  Cu stima fata de cititorii dumneavoastra,

  Organizatia PSD Marasesti

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *