Categorii
Eveniment Politic VIDEO

VIDEO: Primarul PSD de la Răcoasa, Vladimir Păun, filmat la o băută cu injurii

Oprisan si Paun Racoasa PSD

Precizare: fotografia este editată și reprezintă un pamflet raportat la imaginile filmate, imagini care îl redau pe primarul de la Răcoasa la o băută cu injurii.

Primarul comunei Răcoasa, Vladimir Păun, se înjură cu un bărbat din comună la o băută… Păun este girat de Marian Oprișan, liderul PSD, pentru un nou mandat de primar. Câteva din afirmațiile făcute în filmarea de mai jos:

Du-te mă în… mea”, ”Nu mă da tu mă că nu o ai așa de mare…”, ”Ți-am băgat bani în cont pe 112? (probabil se referă la Măsura 112 dintr-un proiect pe fonduri europene”, ”Dacă ea nu recunoaște că are și niște bani datorită mie...” (dubioasă referire în condițiile în care banii pe proiecte se iau pentru anumite activități, nu pentru că ”i-a băgat” primarul în cont…

9 răspunsuri la “VIDEO: Primarul PSD de la Răcoasa, Vladimir Păun, filmat la o băută cu injurii”

Cand faci un articol cred ca e bine sa te documentezi, nu sa scrii doar ce iti povestesc unii. Acel cetatean este de fapt candidatul pmp la Racoasa si cea de pe gard este concubina lui. Primarul a fost provocat in acea discutie, filmarea fiind aranjata si platita cu 50 lei. Filmul este intrerupt exact cand primarul incepea sa-i spuna ce ilegalitati a facut candidatul pmp…. povestea-i lunga…

Domnule „Racosean cu sange in instalatie” sunteti foarte prost informat. Aranjamente pe 50 de lei se fac doar in primarie cand cara paznicul sticle de bere goale cu bratul sau cand Nicusor Raiu beat mort este escortat pana acasa de masina politiei. La fel cand Gelu isi face plinul pe banii primariei sau cand Ganet, beat mort (in timpul programului) urla in gura mare ca pe el nu poate sa il dea nimeni afara din primarie. Cand Chirila trece seara la moara cu traista de bere sau cand Banita cara lemne cu tractorul cu motorina primariei. Cand primarul angajeaza oameni in primarie pt ca i-au facut gardul pe cat a mai fost aranjamentul?

In primaria aia se bea mai rău ca in cârciuma , nu conta ca e luni sau joi, daca te duceai cu o problema te întâmpina mirosul de alcool de la intrare, felicitări conducerii

Ioane , taci din gura, tocmai tu vorbești, de cand l-au numit pe varul tău prefect de Vrancea umbli înfoiat ca un curcan prin comuna. si apropo, cum merge treaba asta, Hornea știam ca e liberal, tu ai trecut la PSD,unde-i blatul ca nu mai înțeleg ? la tine sau la varul tău?

Bai cameramanule!
Te felicit pentru feportajul facut de tine,dar te rog sa pui filmulete si cu M…. .. Eu i ti dau 50 lei

Daca stam bine si analizam domnul Primar nu trebuia sa bage in s3ama un verzan. ACUM SUNTEM SPECTATORII UNUI CIRC IEFTIN. Bucuria d lui şsrban .(oricum el nu stie a citi datorita faptului ca are 3 clase.restul Rabă.
Un pustiulica a facut un film =bravo o sa te caute cei de la holyood

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.