Categorii
Administrație

Au început lucrările de reabilitare a DN2N, între Jitia și Dumbrăveni!

Insistențele vrâncenilor de pe Valea Râmnicului, dar și ale ministrului Ion Ștefan, împreună cu senatorul Cătălin Toma, la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din cadrul Ministerului Transporturilor, au dat roade.

În această săptămână, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași se va ocupa de lucrările de modernizare pe porțiunea de drum național de la Jitia, urmând apoi și drumul spre Dumbrăveni.

De asemenea, în scurt timp, se va interveni și la podul dintre Jitia și Vintileasca, care va fi reparat de CNAIR, prin lucrări de remediere a efectelor produse de calamitățile naturale si reabilitare, ulterior urmând a fi refăcut și covorul asfaltic dintre cele două comune.
De altfel, cei de la Drumuri Naționale vor mai avea și alte sectoare de drum din Vrancea în atenție, spre modernizare.
„Am spus și mă repet: Vrancea are nevoie de lucrări urgente la rețeaua de drumuri, în primul rând pentru a oferi siguranță în trafic pentru șoferi, pentru a determina posibili investitori să vină în zonă, dar și pentru ca noi toți să ne putem bucura de frumusețile naturale ale județului”, a declarat ministrul Ion Ștefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.