Categorii
Cultură

Cadou muzical oferit de vrânceanul Alin Stoica în prag de sărbători – colinda „La mulți ani Române”

În pragul sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, interpretul de muzică Alin Stoica oferă vrâncenilor și nu numai un cadou muzical. Chiar dacă vremea de afară aduce mai mult a toamnă târzie dacă nu chiar a primăvară, Alin ne reintroduce în lumea de vis a colindelor, în peisajul hibernal unic al munților Vrancei, colinde așa cum le cântau bunicii și străbunicii noștri.  Tradiție, melos, brad împodobit, toți ai casei în jurul mesei, iată ingredientele unor sărbători reușite și nu putem decât să ne exprimăm satisfacția că un tânăr vlăstar al Vrancei duce mai departe muzica populară, așa cum ani la rândul au făcut-o și alți intepreți care s-au aplecat asupra acestui gen de muzică. Îți mulțumim, Alin, și succes pe mai departe în nobila ta misie de a oferi bucurie celor ce te ascultă.

Ca de fiecare dată în pragul sărbătorilor de iarnă, încerc să aduc bucuria în sufletele voastre cu un colind, care sper din inimă să vă placă. Pentru mine, Crăciunul înseamnă naşterea Domnului Iisus Hristos. Îmi aminteşte că în sufletul meu încă există magia de a fi copil. Este o sărbătoare a familiei. Îmi doresc să aveţi parte de cele mai frumoase daruri în spiritul Crăciunului, năzuinţa de a visa, credinţa că veţi reuşi şi dragostea celor din jur. Crăciun fericit!”, scrie Alin Stoica, neuitând să mulțumească familiei care l-au ajutat în realizarea acestui videoclip: părinților, bunicilor, mătușii Maricica și cumetrilor săi.

Muzica și versurile îi aparțin lui Alin Stoica, fiind acompaniat de George Ichim (acordeon), Răzvan Bădurlă (vioară), și Ciprian Mateiu (saxofon sopran). Masterizarea și sunetul îi aparțin lui Mugurel Chiper, orchestrația în studio a fost realizată de Ionuț de la Sighet, iar producția video poartă semnătura lui Octavian Nica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.