Categorii
Administrație Eveniment

Cum au reacționat Cătălin Toma și Marian Oprișan după inundațiile de aseară!

Primarul comunei Jariștea, profesorul Cătălin Toma, a organizat rapid acțiunea de coordonare a tuturor celor care au intervenit și intervin și acum pentru rezolvarea problemelor oamenilor din localitate, Jariștea fiind afectată de inundații.

Cătălin Toma a identificat zonele cu probleme, le-a anunțat public, a comunicat numărul de telefon pentru urgențe, a coordonat personal acțiunea de distribuire a sacilor cu nisip etc. Practic, s-a asigurat personal și a pus umărul pentru ca efectele inundațiilor să fie cât mai mici. (S. S.)

Postare făcută aseară, în jurul orei 21.00, pe contul FB al lui Cătălin Toma:

Mesaj Catalin Toma

În tot acest timp, Oprișan a avut postat pe Facebook un mesaj electoral, iar într-un ziar local a început să se lamenteze despre descentralizare și comunități locale, nu înainte de a merge în zona de la Bolotești pentru a fi fotografiat în cizme de cauciuc.

În declarație, Oprișan spune despre decizii luate la nivel local și despre cei care conduc comunitățile locale, adică exact ce a făcut Cătălin Toma imediat după ce apele au început să pună probleme la Jariștea.

În urmă cu câteva zile, când mai multe localități din Vrancea au fost inundate, Oprișan nu a fost văzut în nici o localitate afectată și nu a ieșit public sub nici o formă pentru a anunța cum gestionează CJ Vrancea problemele apărute în județ. (S. S.)

Postare declarație ziar și preluare imagine de pe cont Facebook Oprișan:

Oprisan facebook mesaj mesaj oprisan monitorul inundatii

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.