Categorii
Administrație

„Dintr-o localitate bogată, primarul Nica a transformat Panciu într-un oraș sărac“

Consilierul județean Ovidiu Burdușa se declară nemulțumit de ceea ce se petrece în orașul său natal, Panciu și îl acuză pe primarul PSD, Iulian Nica, că a transformat primăria într-o moșie personală pe care o administrează ca un vechil. El le cere păncenilor să facă tot ceea ce ține de ei ca să îndrepte lucrurile.

„Dintr-o localitate bogată, cu oameni gospodari, primarul Nica a transformat Panciu într-unul dintre cele mai sărace orașe. Și chiar dacă o vorbă din bătrâni spune că de unde nu este competență și interes, nici Dumnezeu n-are pretenții, noi, ca locuitori ai orașului Panciu avem obligația să îndreptăm lucrurile, pentru noi, ca să ne schimbăm viața în bine și pentru copiii noștri“.

Ovidiu Burdușa susține că desi suntem în era tehnologiei, Iulian Nica convoacă ședințele consiliului local prin intermediul șoferului primăriei ori a vreunui consilier. Aceasta, în condițiile în care Prmăria a cheltuit bani pentru achiziția unor tablete digitale performante. De asemenea, el reclamă lipsa de transparență a primarului care nu a mai actualizat site-ul Primăriei din 2013:

„Domnul Nica pare certat cu tehnologia și cu noile descoperiri în materie de comunicații. Lucru pe care l-am constatat după ce am vizitat website-ul Primăriei care nu mai este actualizat din 2013 cu toate că firma care ar trebui să se îngrijească de administrare este plătită cu bani frumoși de la bugetul local. Pe site apar consilierii din mandatul trecut în situația în care au fost schimbați, prin alegeri, în urmă cu mai bine de trei ani. Pe site nu sunt încărcate hotărârile consiliului local și nici declarațiile de avere, așa cum prevede legea. Însă aici, suspicionez că a primat nu dezinteresul și ostilitatea d-lui primar față de tehnica modernă ci dorința lui de a ține informațiile cât mai departe de ochii cetățenilor, a contribuabililor“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.