Categorii
Accidente Eveniment

FOTO ULTIMA ORĂ: Două autocare s-au ciocnit pe DN 2 D, în apropiere de Greșu. 9 persoane au fost rănite

9 persoane au fost transportate la unităţile de primire urgenţe din Vrancea şi Covasna în urma unui accident rutier produs între două autocare, vineri, 13 mai a.c., pe DN 2D, între localitatea Greşu şi limita de judeţ cu Covasna.

autocare ciocnite pe DN 2 D autocare ciocnite

Evenimentul rutier în care au fost implicate două autocare a fost anunţat în jurul orei 11.20, prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, la dispeceratul integrat ISU – Ambulanţă. La faţa locului s-au deplasat 4 echipaje SMURD (2 ISU Vrancea, 2 ISU Covasna) şi 3 ambulanţe SAJ(2 SAJ Vrancea, 1 SAJ Covasna), cât şi o autospecială de stingere a incendiilor cu apă şi spumă din cadrul SVSU Tulnici.

În momentul sosirii forţelor de intervenţie la faţa locului, victimele prezentau traumatisme care nu le puneau viaţa în pericol, două dintre acestea având traumatism la nivelul gambei, una cu traumatism toracic, una cu traumatism abdominal şi restul cu traumatisme uşoare.

Echipajele SMURD şi ambulanţele SAJ prezente la faţa locului au acordat primele îngrijiri medicale şi au transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească 8 victime, iar 1 victimă a fost transportată prin mijloace proprii, înainte de ajungerea forţelor de intervenţie, la unitatea de primire urgenţe din Târgul Secuiesc.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.