Categorii
Eveniment

INFOPOL: Evenimente rutiere, radare și alte incidente în ultimele 48 de ore

masina politie IPJLucrători ai Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au instrumentat, în ultimele 48 de ore, o serie de activități, din sfera evenimentelor rutiere, dar și furturi ori înșelăciuni săvârșite cu bună știință de indivizi certați cu legea.

Cine a pus…. stâlpul în drum?

La data de 18 mai a.c., ora 06.05, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 30 ani, din comuna Suraia, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice, s-ar fi urcat la volanul unui autoturism și pe fondul neatenției în conducere a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton. În urma producerii impactului conducătorul auto a suferit vătămări corporale, fiind transportat cu un echipaj al ambulanței la spital pentru investigații medicale. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate ulterior două mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  În cauză a fost întocmit dosar penal.

Bicicleta, bat-o vina!

La data de 18 mai a.c., ora 08.58, un bărbat de 30 ani, din orașul Odobești, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 M, a accidentat grav un tânăr de 18 ani, din aceeași localitate, care a traversat strada cu bicicleta, fără să se asigure. Victima a fost transportată la Spitalul Sf. Pantelimon din municipiul Focșani, după care a fost transferată la un spital din municipiul București. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Ia mai dă un păhărel, să te mai înșel nițel!

La data de 18 mai a.c., ora 13.00, polițiștii din Răstoaca au fost sesizați de  un bărbat din localitate, despre faptul că în aceeași zi, la orele  12.00, ar fi oferit spre vânzare 30 litri de vișinată unor persoane necunoscute, primind în schimb 6  bancnote de 100 lei fiecare, despre care ulterior a aflat că sunt false. Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că 4 dintre bancnote au aceeași serie, iar două din bancnote au o altă serie, fiind cel mai probabil falsificate prin copiere. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea identificării autorilor și a tragerii la răspundere penală a acestora.

La cules de… păcăleli!

La data de 18 mai a.c., ora 16.41, polițiștii focșăneni au fost sesizați de un bărbat de 47 ani, cu privire la  faptul că în timp ce se află în incinta unui hotel din municipiul Focșani împreună cu alte 8 persoane, ar fi fost înșelați de o persoană necunoscută, care le-ar fi promis locuri de muncă în domeniul agriculturii în Germania, în schimbul unei sume de 150 euro. Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul în perioada 8-18 mai a.c., cele 8 persoane au dat curs unui anunț postat pe internet, prin care erau recrutate persoane pentru muncă în domeniul agricol în Germania. Persoanele interesate l-au contactat pe bărbat și au stabilit o întâlnire în data de 18 mai a.c., la un hotel din municipiul Focșani, unde vor achita 150 euro și vor semna contractele de muncă. Aici au fost întâmpinați de doi bărbați necunoscuți care le-au dat mai multe contracte de semnat și după ce părțile vătămate le-au dat banii, au plecat fără să le mai răspundă la telefon. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea identificării autorilor și a tragerii la răspundere penală.

O nouă modă, pe bulevard, cu plăcuțe accesorizate

La data de 19 mai a.c., ora 03.30, polițiștii focșăneni au depistat o femeie de 45 ani, din municipiul Focșani, în timp ce se deplasa pe Bld. Independenței din localitate, având asupra sa două plăcute de înmatriculare auto pe care le sustrăsese de la un autoturism parcat pe str. Culturii. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

Atenție la Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa-Bizighești;

Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejiţa; Urecheşti-Popeşti; Focșani; Mărășești; Adjud;

DN 23 :  Răstoaca; Vulturu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.