Categorii
Administrație

Mîndrilă, DEMISIA! Stop minciunilor lansate în spațiul public privind neplata salariilor!

  • Membrii Consiliului de Administrație ai Spitalului Județean Focșani: ”Constantin Mîndrilă și Mihai Nedelcu să-și dea demisia pentru că obstrucționează activitatea CA. Noi am avizat proiectul de buget în ședința CA de ieri, ședință la care cei doi și acoliții lor au lipsit! Angajații din spital își vor primi salariile. Mîndrilă să termine cu minciunile!”

Dragoș Cozma, Ana-Maria Dimitriu și Alexandru Ciprian Epure, cei trei reprezentanți numiți de Ministerul Sănătății în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean Sf. Pantelimon” solicită demisia celor pe care îi consideră responsabili de blocajul instituțional al unității spitalicești.

”Abuzul în serviciu este evident. Amândoi au obstrucționat activitatea Consiliului de Administrație neprezentându-se la ședințele pe care le-am convocat în mod legal. În procesul verbal de ieri am avizat pozitiv bugetul deși ceilalți membri ai Consiliului de Administrație, manevrați de Mîndrilă, au lipsit, cu excepția secretarei, iar ștampilă nu am avut pentru că a fost luată de Mihai Nedelcu, fostul președinte CA, pe persoană fizică. Am observat că Mândrilă ne cere public, astăzi, în mass-media, să spunem dacă am avizat bugetul ceea ce denotă faptul că nici măcar nu ține legătura cu propria secretară. Dacă era prezent la ședința CA ar fi văzut că am avizat bugetul și am depus procesul verbal chiar la secretara lui. Domnul Mîndrilă a lipsit de la serviciu și poate nu știe sau știe și, iertați-ne expresia, o face pe prostul. Să înceteze această mascaradă și să își dea demisia”, a precizat dr. Dragoș Cozma. Acesta a adăugat că angajații din spital își vor primi salariile: ”Manipularea că nu se vor primi salariile este un tertip specific PSD și lui Mîndrilă”, a încheiat Cozma.

Departament Comunicare Consiliul de Administrație al Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.