Categorii
Politic

Ministrul Ion Ștefan, susținut în unanimitate pentru rămânerea în Guvernul României

Astăzi a avut loc şedinţa Colegiului Director Judeţean al Partidului Naţional Liberal Filiala Vrancea, în sistem online, la întrunire participând aproape 100 de membri PNL.

Pe ordinea de zi s-a aflat şi propunerea de susţinere a deputatului PNL Ion Ştefan pentru rămânerea în funcţia de ministru al lucrărilor publice, dezvoltării şi administraţiei, în cadrul viitorului cabinet pe care România îl va avea.

Realizările ministrului Ion Ştefan, în perioada noiembrie 2019 – decembrie 2020, reprezintă cel mai bun argument în favoarea păstrării acestuia în Guvernul României.

În condiţiile unui an extrem de dificil pentru România, Ion Ştefan a reuşit să păstreze toate şantierele deschise, lucrările la marile investiţii din România făcându-se în ritm alert. Zeci de proiecte întârziate ani la rând au fost urgentate de ministrul Ştefan, în tot acest timp administraţiile locale din ţară fiind susţinute, fără discriminare, de către Ministerul Lucrărilor Publice Dezvoltării şi Administraţiei. Un minister care a cunoscut un alt ritm de lucru, noi circuite ale dosarelor, noi reguli prin care comunităţile locale au fost ajutate în sensul debirocratizării.

Înainte să devină ministru, Ion Ştefan a avut şi o prolifică activitate de deputat, punându-şi amprenta pe două proiecte de lege care au devenit realitate: legea privind acordarea de prime de comercializare de 200 de euro per tona de produs, pentru producătorii agricoli, şi aducerea gazului românesc în casele românilor.

Disponibilitatea de a munci zi de zi în cel mai alert ritm, profesionalismul de care a dat dovadă şi integritatea cu care s-a prezentat în fruntea ministerului sunt argumente suplimentare pentru care cei aproape 100 de colegi liberali prezenţi la şedinţa de astăzi au anunţat susţinerea necondiţionată a ministrului Ion Ştefan.

PNL Vrancea speră ca toate aceste aspecte care ţin de valori menite a fi puse în slujba cetăţii să conteze în ecuaţia desemnării viitorilor miniştri, iar numele lui Ion Ştefan să se regăsească în viitorul Guvern al României.
Departament Comunicare PNL Vrancea, 10 dec. 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.