Categorii
Politic

Nicolaș e pe făraș! Disperarea primarului de la Odobești este maximă!

Partidul Național Liberal Filiala Vrancea condamnă în mod ferm afirmațiile iresponsabile ale primarului orașului Odobești, jignirile acestuia pe o rețea de socializare, la adresa PNL Odobești, fiind de-a dreptul grosolane.

În necunoștință de cauză, acuzând fapte care nu s-au petrecut și fiind, probabil, disperat din cauza sondajelor de opinie care nu îl avantajează deloc, primarul PSD a ales să dea dovadă de iresponsabilitate și să jignească oameni care în această perioadă își fac datoria și discută cu oamenii, respectând măsurile legale.

Primarul revoltat de la Odobești habar nu are, din păcate, noțiuni elementare despre transmiterea noului coronavirus (acesta nu se transmite prin ziare și pliante), iar legislația dinaintea campaniei electorale îi este străină cu desăvârșire.

Personajul în cauză mai spune că nu merge să discute cu oamenii problemele pe care aceștia le au pentru a le proteja sănătatea. În realitate, nu îndrăznește să dea ochii cu odobeștenii din cauza promisiunilor neonorate în calitate de edil.

Îi recomandăm să-și vadă de instituția pe care vremelnic o conduce și să nu mai poarte de grijă organizației PNL Odobești, una din organizațiile extrem de active ale PNL Vrancea. În calitate de liberali, putem accepta anumite ironii fine (dacă e cazul), nu jigniri mitocănești izvorâte dintr-o nemulțumire vecină cu disperarea.

Departament Comunicare PNL Vrancea, 17 august 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.