Categorii
Administrație Eveniment Social

TUPEU! Alina Cosma, soția managerului Spitalului Județean din Focșani, Constantin Mîndrilă, a vrut să interzică derularea conferinței de azi a membrilor CA. ”Soția șefului m-a trimis să vă spun să plecați de aici!”, a recunoscut paznicul.

Alina Cosma, soția managerului Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon”, Constantin Mîndrilă, a trimis astăzi un paznic al unității medicale să transmită celor prezenți  – jurnaliști și membri CA ai Spitalului – pe holul de la intrarea către biroul soțului ei că trebuie să părăsească zona. ”Am fost trimis de conducere. Trebuie să plecați de aici. Nu aveți voie să faceți conferință de presă aici”, le-a spus paznicul. Jurnaliștii și membrii Consiliului de Administrație nu au făcut sluj în fața omului de la ”securitate” și au rămas pe poziție.

La finalul conferinței de presă, Ana-Maria Dimitriu, aleasă astăzi președinte al CA de la spital, l-a abordat pe paznic: ”Totuși, concret, cine v-a trimis să ne spuneți că nu avem voie aici?” Paznicul a recunoscut în auzul celor prezenți: ”M-a trimis soția șefului (n. r. – care este și purtător de cuvânt la spital) să nu vă las să țineți conferința aici”. Noul președinte al CA a precizat după acest episod: ”Încă o dată se confirmă că Mîndrilă și soția lui se comportă ca pe propria plantație, obstrucționând și dictând tot ceea ce le convine. Abuzurile se țin lanț la Spitalul Județean, iar noul Consiliu de Administrație va lua atitudine pentru schimbarea lucrurilor. Am convocat astăzi o nouă ședință a CA, pentru data de 10 februarie, și am decis să facem plângere penală managerului Constantin Mîndrilă și secretarei CA care nu ne-a pus la dispoziție o sală pentru ședință și o ștampilă, în vederea îndeplinirii  tuturor procedurilor legate de ședința CA de astăzi”. Fostul președinte al CA, medicul Mihai Nedelcu, a lipsit de la ședința CA de astăzi, așa cum au procedat și ceilalți membri invitați. Din partea Ministerului Sănătății au fost prezenți Ana-Maria Dimitriu, noul președinte al CA, medicul Dragoș Cozma și economistul-manager Alexandru Ciprian Epure. (S. S.)

Un răspuns la “TUPEU! Alina Cosma, soția managerului Spitalului Județean din Focșani, Constantin Mîndrilă, a vrut să interzică derularea conferinței de azi a membrilor CA. ”Soția șefului m-a trimis să vă spun să plecați de aici!”, a recunoscut paznicul.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.