Categorii
Administrație

Un milion de lei intenționează să plătească Primăria Focșani pe substanțe pentru dezinsecție

Direcția de Dezvoltare Servicii Publice intenționează să cumpere substanțe pentru dezinsecție la interior și exterior în valoare de un milion de lei. În acest sens a fost inițiată o procedură de licitație pe SEAP, la câteva săptămâni după ce a fost anulată achiziția pentru servicii de dezinsecție aeriană.

Noul contract propus de DDSP se întinde pe o perioadă de 24 de luni și are ca obiect furnizarea unei cantități cuprinse între 2.400 și 4.700 litri de substanțe necesare combaterii insectelor la exterior și între  între 410 și 750 de tuburi de insecticid destinate spațiilor interioare. Conform caracteristilor tehnice, substanțele trebuie să acționeze până la 60 de zile de la împrăștierea lor pe sol.

Ofertele firmelor interesate pot fi depuse până în data de 23 septembrie a.c..

Inițial, DDSP a intenționat să achiziționeze servicii de dezinsecție aeriană pentru trei ani. Licitația a fost anulată deși s-au înscris trei firmei interesate de contractul a cărui valoare era estimată la 798.000 lei plus TVA și care prevedea cinci tratamente cu insecticid pe raza municipiului Focșani și a cartierului Mândrești.

Amintim că la începutul verii, Primăria Focșani a efectuat un tratament de dezinsecție aeriană pe raza municipiului Focșani pentru care a plătit în jur de 21.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.