Categorii
Administrație Politic

VIDEO: Consiliul Local Focșani nu s-a constituit nici azi. Liberalii vor să facă majoritatea în CL alături de Marius Iorga, Costel Bârsan și independentul Emi Gongu

Sedinta CL Focsani 28 iun 206

Astăzi, ședința de constituire a Consiliului Local Focșani nu a întrunit doua treimi din consilieri, întrucât PNL Vrancea a anunțat că vrea sa facă o majoritate alături de viceprimarul Marius Iorga, Costel Bârsan și Emi Gongu.

”Membrii aleși pe lista Consiliului Local nu se vor prezenta la ședința de învestire programată, dorindu-se formarea unei majorități în Consiliul Local care să dea încredere focșănenilor, să asigure transparență și corectitudine în luarea deciziilor. Negocierile pentru formarea acestei majorități nu s-au încheiat, liderii naționali urmând a-și da girul pentru aceasta”, se arată într-un comunicat primit de la Departamentul de Comunicare PNL Vrancea.

Data următoarei ședințe a fost stabilită pentru ziua de 1 iulie, urmând a se comunica ora de desfășurare. După efectuarea prezenței și nominalizarea consilierilor absenți, președintele CJ Vrancea Marian Oprisan a făcut un exercițiu de imagine, cerându-și scuze în fața celor prezenți pentru că „suntem contemporani cu asemenea comportamente și personaje”, referindu-se la consilierii absenți, fără a comenta în vreun fel modul cum a fost administrată urbea de Milcov timp de 16 ani, sub conducerea social-democrată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.